Livre dór

Fam. Vössner a écrit a 19 Février 2022 om 14:12:                                                                        Sehr geehrte Fam .Bogaard War eine tolle Woche in Fiesch Das Chalet ist sehr toll und Wir würden das jederzeit wieder buchen. Mfg Fam Vössner.

Fam. van der Knijff schreef op 16 September 2020 om 12:54:                                                                          We zijn weer thuis na een heerlijk verblijf in Zwitserland. We hebben erg veel plezier gehad van het chalet, een goede prijs/kwaliteit op een mooie locatie. Een goede uitvalbasis voor mooie toerritten, we hebben alle enigszinds bereikbare passen gereden, en we hebben mooie wandelingen in de buurt gemaakt. Ook in het natte weekend was het prima vertoeven daar. Bedankt dat we er gebruik van konden maken.

Fam. Van Moorsel schreef op 14 Februari 2019 om 14:48:

Beste fam. Bogaard, Wij hebben genoten van het prachtige uitzicht vanuit de chalet en de rustige ligging. Alles is in het chalet aanwezig wat je nodig kunt hebben. Het weggetje uit kun je heerlijk met de hond een wandelroute volgen langs de berg. Ook onze hond heeft dus heel erg genoten. Ook verder in de omgeving zijn er leuke plaatsjes en is er veel te wandelen. Het huisje is in de winter ook prima bereikbaar, de gemeente houdt het weggetje tot het wandelpad schoon van sneeuw, Hartelijk dank voor het verblijf!

Fam. Laruweere schreef op 13 December 2018 om 10:36:

Beste mevrouw en heer van den Bogaard, Jullie Chalet Rivendell is ideaal gelegen op een heuvelflank langs een doodlopende straat. We hebben echt genoten van het mooie uitzicht op het berglandschap en de immense stilte. Er zijn zoveel wandelingen mogelijk in de buurt, dat we onze auto niet meer nodig hadden. De supermarkt in Fiesch is heel dichtbij, zodat we ook onze inkopen te voet hebben gedaan. Bij elke uitstap in de omgeving waren we telkens onder de indruk van de machtige natuur. Er is nog zoveel meer te beleven in de streek, dat we zeker naar jullie chalet terugkomen. Met vriendelijke groeten, Familie Laruweere.

Slegers uit Arendonk schreef op 11 Augustus 2016 om 07:36:

Beste Mr en Mevr Van den Bogaard, Met deze willen we u laten weten dat we enorm genoten hbben van onze vakantie in jullie prachtige chalet. Wat een mooi balkon met zo’n fantastisch zicht ! Een TV heb je echt niet nodig hier. Fiesch en omgeving is ook een echte aanrader : super! Dank u wel en graag tot later.

Fam. Smolders uit Tilburg schreef op 12 Oktober 2015 om 11:15:

Heerlijke week gehad in Fiesch, prachtig vrij uitzicht over het dal en lekker zonnig balkon. Goede ligging voor wandelingen in de omgeving. Komen graag een keer in de winter terug.

Philip Groenendijk, schreef op 24 September 2013 om 03:33:

Regelmatig doen wij een weekje Zwitserland in het voor of najaar. We huren dan altijd in Rhônedal of zijdal een chalet. Qua ligging staat dit chalet in onze Top 3. Heerlijk rustig aan het einde van een doodlopend weggetje tussen de koeien, heerlijk landelijk maar toch in de buurt van alle dagelijkse behoeftes. Niet te veel klimmen en toeren om er te komen, goed begaanbare weg. Voor trips een ideale locatie. Het chalet is groot genoeg voor ons twee, denk dat het 4-5 personen het max is. Het uitzicht is geweldig. Het chalet is denk ik een jaar of dertig oud, alles werkt en is aanwezig. Alleen een kleine op fris beurt is wel nodig. De eigenaar heeft ook aangegeven dat er binnen afzienbare tijd een nieuwe keuken komt en de badkamer wordt onder handen genomen. Voor de rest prima chalet voor een nette prijs.

H.J.Marburger schreef op 17 Januari 2013 om 16:31:

Wir haben Weihnachten und Neujahr 2012/13 im Chalet Rivendell verbracht und uns dort sehr wohl gefühlt. Das Chalet ist mit allem ausgestattet, was man braucht und fur zwei Personen völlig ausreichend. Wir kommen gerne wieder.

A.de Ridder schreef op 16 Juli 2011 om 20:52:

Wilt u ons ook een bericht sturen?

Vertel het ons via het contactformulier

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30